Musorujsag
Élő Eredmények

Már csak Kuttor nélkül nyerhet kupát a Kövesd – az MLSZ büntetése a döntőre is szól

MLSZ
Az MLSZ fegyelmi bizottsága két Magyar Kupa-meccsről tiltotta el Kuttor Attilát, a Mezőkövesd-Zsóry edzőjét, akit az elődöntő első meccsén küldött el a játékvezető a kispadról.

A MOL Fehérvár elleni, 1-1-re végződő első találkozó hajrájában oly heves reklamált Kuttor, hogy Farkas Ádám sporttárs az öltözőbe parancsolta.

Az FB, amely a szezon hátralévő időszakában heti kétszer, minden bajnoki és kupaforduló után ülésezik hétfőn hozott határozatot az ügyben. Aminek értelmében a kövesdiek a visszavágón túl még egy kupameccsen kénytelenek lesznek nélkülözni az edzőjüket. Tehát adott esetben, ha a klub történetében először kiharcolják a döntőbe jutást, ott sem irányíthatja a játékosokat Kuttor.

2014-ben már egyszer előfordult, hogy az egyik csapat vezetőedzője eltiltás miatt nem ülhetett le a kispadra, a Diósgyőr Tomiszlav Szivics nélkül végül tizenegyespárbajban maradt alul az Újpesttel szemben.

A MOL Fehérvár – Mezőkövesd-Zsóry MK-elődöntő visszavágóját kedden 18 órától élőben közvetítjük az M4 Sporton és az m4sport.hu-n.

További tartalmak