Musorujsag
Élő Eredmények

Nikolics Nemanja: Kemény 90 perc vár ránk megint

m4sport.hu
Nikolics Nemanja, a MOL Fehérvár támadója a Mezőkövesd elleni kupaelődöntő előtt elmondta, hasonlóan kemény 90 percre számít, mint az első mérkőzésen.

„Kemény 90 perc vár ránk megint. Úgy gondolom, jó eredményt hoztunk Mezőkövesdről, bár az volt a tervünk, hogy megnyerjük a meccset és úgy is léptünk pályára. Így is kis előnyt hazahoztunk, de nem azt, amit szerettünk volna” – mondta Nikolics az első találkozón elért 1-1-ről.

Úgy gondolja, nagyobb koncentrációra és magabiztosabb játékra lesz szükségük Székesfehérváron: „Kis dolgokon el tud dőlni ez az összecsapás, ugyanúgy, ahogy ott történt. Sajnos egy szögletből gólt kaptunk, pedig sokat beszéltünk, videóztunk róla és sokat gyakoroltuk. Ez bosszantó.”

A 32 éves csatár az odavágón is úgy ment fel a gyepre, hogy betaláljon, azonban a fehérvári támadóknak ki kellett venniük a részüket a védekezésből, a mezőnymunkából és a gól most így elmaradt. „Nagyon hajtós mérkőzés volt, folyamatosan presszingeltük őket, ők is minket, úgyhogy kemény összecsapás lesz itt is. Ugyanilyen játékra számítok és remélem most többet fogunk dominálni, több helyzetünk lesz és ezáltal gólokat is fogunk szerezni.”

A MOL Fehérvár – Mezőkövesd Magyar Kupa-elődöntőt élőben közvetíti május 26-án 18.00-tól az M4 Sport és az m4sport.hu. A felvezető műsor 17 óra 35 perckor kezdődik.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

A diósgyőri kispad a legforróbb a magyar élvonalban
A svájci CIES sporttanulmányi központ friss tanulmányában megvizsgálta, a világ számos élvonalbeli bajnokságában mennyi időt tölthettek el az edzők egy-egy klub kispadján. Magyarországon a DVTK-nál fogy el leghamarabb a türelem.
OTP Bank Liga