×

Ébresztőt fújt a játékosoknak az Újpest új edzője

Az Újpest vezetőedzőjének kinevezett Predrag Rogan nagy megtiszteltetésnek tartja a felkérést, tisztában van a feladat nehézségével, de szerinte ha mindenki a maximumot nyújtja, jól szerepelhet a csapat a folytatásban.

A lila-fehér klubot 2013 októbere óta irányító Nebojsa Vignjevic hétfőn közös megegyezéssel távozott posztjáról, utódja korábbi segítője, a szintén szerb Predrag Rogan lett.

A 45 éves tréner az Újpest Facebook-oldalán megjelent videointerjúban megköszönte a megtisztelő lehetőséget és megígérte, minden erejével azon lesz, hogy megfeleljen az elvárásoknak és jó eredményeket érjen el a csapattal. „Tudom, hogy nem jó a helyzet, de hiszek a csapatomban, a játékosaimban, a klubban, önmagamban és a szurkolóinkban.”Rogan üzent a játékosoknak is, akiknek szerinte fel kell pörögniük. „Ébresztő, srácok, a show-nak folytatódnia kell! A kezünkbe kell vennünk a sorsunkat, a maximumot beleadni, és akkor nem lehet gond.”

A kiesőhelyen álló Pakssal azonos pontszámmal 10. helyezett együttes a legutóbbi 11 fordulóban egy győzelem és három döntetlen mellett hétszer kikapott. Az Újpest a következő fordulóban a Budapest Honvédot fogadja, a szombaton 21:05-kor kezdődő mérkőzést az M4 Sport és az m4sport.hu is élőben közvetíti.