Musorujsag
Élő Eredmények

Kolumbiai hátvéd az MTK második új igazolása

m4sport.hu
Az NB I-be feljutott MTK Budapest leigazolta a kolumbiai Sebastián Herrerát. A 25 éves balhátvéd a négyszeres észak-macedón bajnok és kupagyőztes Rabotnicskitől érkezik.
Sebastián Herrera (Forrás: mtkbudapest.hu)

A klub tájékoztatása szerint Herrera az utóbbi években többször szerepelt az Európa-ligában a Rabotnicskivel, nyolc nemzetközi mérkőzésen két gólpasszt adott. Klubcsapatában az egyik legjobb előkészítőnek számított, 108 bajnokin 16 gólpassza van, emellett 7 gólt is szerzett. A legutóbbi szezonban 19 mérkőzésen öt találatot készített elő.

Polyák Balázs sportigazgató a 178 centis Herrerát modern felfogású balhátvédként jellemezte. „Gyors, agresszív, remek a rúgótechnikája, részt vesz a támadásokban, így nem véletlen, hogy sok gól előkészítésében vett részt az elmúlt években. Erős személyiség, szembetűnő volt, hogy igazi közönségkedvencnek számított eddigi klubjánál, aki ráadásul fiatal külföldiként kiérdemelte azt is, hogy gyakran ő viselhesse a csapatkapitányi karszalagot.”

A kolumbiai hátvéd az MTK második új igazolása, csütörtökön a portugál korosztályos válogatott belső védő, Tiago Ferreira szerződtetését jelentették be a kék-fehérek.

További tartalmak