Musorujsag
Élő Eredmények

A debreceni zakó után két légióst kirakott a Diósgyőr

m4sport.hu
A Debrecen vendégeként elszenvedett 4–0-s bajnoki vereség után a Diósgyőr labdarúgócsapata kirakta a keretből Dusan Brkovicot és Haris Tabakovicot.
A zalaegerszegi Eduvie Ikoba és a diósgyőri Dusan Brkovic az OTP Bank Liga 28. fordulójában játszott Diósgyőri VTK – ZTE FC mérkőzésen a diósgyőri DVTK Stadionban 2020. június 10-én (Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt)

A miskolciak tájékoztatása szerint a klub nem kívánja meghosszabbítani Brkovic június végén lejáró szerződését, Tabakovicot pedig átadólistára tették, ajánlat esetén szabadon távozhat.

A 31 éves szerb védő, Dusan Brkovic két és fél éve igazolt a Diósgyőrhöz, amelynek színeiben 63 mérkőzésen 7 gólt szerzett. A 23 éves svájci támadó, Haris Tabakovic tavaly nyáron érkezett Debrecenből Miskolcra, négyszer kezdőként, 16-szor csereként lépett pályára és két gólt szerzett. A hátralévő két fordulóban egyik labdarúgó sem lesz tagja a DVTK keretének.

A debreceni Tőzsér Dániel és Pávkovics Bence, valamint a diósgyőri Haris Tabakovic az OTP Bank Liga 31. fordulójában játszott Debreceni VSC – Diósgyőri VTK mérkőzésen a debreceni Nagyerdei Stadionban 2020. június 21-én (Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt)

A Diósgyőr két fordulóval az OTP Bank Liga zárása előtt a hatodik helyen áll a tabellán, a kiesés már nem fenyegeti a csapatot.

További tartalmak