Musorujsag
Élő Eredmények

Juhász Roland: Azt üzenem mindenkinek, hogy bízzon az álmaiban

M4 Sport
Keretbe foglalta pályafutását a kedden búcsúzó Juhász Roland, aki karrierje első és utolsó gólját is a Ferencváros ellen szerezte. A Vidi csapatkapitánya meghatódva búcsúzott az M4 Sport kamerái előtt.

„Ez így volt megírva, úgy néz ki. Soha életemben nem is rúgtam tizenegyest” – fogalmazott az aktív pályafutását kedden befejező Juhász, aki külön megköszönte Nikolics Nemanjának, hogy átengedte a büntető elvégzését a Fradi ellen (1-0).

„Most nem vagyok amiatt sem mérges a társakra, hogy kihagyták a helyzeteket, mert így győztes gól lett belőle – viccelődött. – Valamiért ennek így kellett lennie: a Ferencváros ellen szereztem pályafutásom első gólját, az utolsót is. Egy keretbe foglaltam.”

„Ezt nem kellett volna megkérdezni – érzékenyült el, mikor arról kérdeztük, mit üzenne a tápiószentmártoni kisfiúnak, aki még csak álmodozott a labdarúgó-pályafutásról. – Azt üzenem mindenkinek, hogy bízzon az álmaiban, és merjen nagyokat álmondni. Akármilyen messziről is érkezik. Mert a kitartás megkoronázhat egy pályafutást. Valóban nagyon messziről jöttem, de nagyon szerencsés embernek mondhatom magam. Külön köszönöm a családomnak és a nagyszüleimnek, akik ma nem tudtak eljönni. Sok meló volt ebben, nagyon sok ember segített a háttérből, úgyhogy örök hálám mindenkinek, aki kicsit is hozzátett a pályafutásomhoz.”

További tartalmak