×

A Mirror szerint az Arsenal nagyon szeretné Szoboszlait

A magyar játékost a Milan is nagyon szeretné, de valószínűleg jövőre egyik csapat sem szerepelhet a BL-ben, ami csökkentheti esélyeiket.

Az Arsenal elődöntőbe jutott az angol labdarúgó FA Kupában, miután a vasárnapi negyeddöntőben 2-1-re győzött a Sheffield United otthonában. A brit Mirror szerint a klub már elkezdte építeni a jövő szezon csapatát, melyben jelentős szerepet szánnának Szoboszlai Dominiknak.

A hét közepén a klub megszerezte első győzelmét a Premier League újraindulása óta, de egyértelmű, erősítésre szorul, hiszen jelenleg csak a 9. helyen állnak, 11 ponttal lemaradva a BL-indulást jelentő 4. helytől, ami alaposan befolyásolhatja, hogy kiket igazolhatnak.

Ráadásul több meghatározó játékos (Aubameyang, Özil, Guendouzi) jövője kérdéses. Az egyik első számú célpont a magyar középpályás, aki iránt olasz hírforrások szerint számos európai csapat (Milan, Hertha, Sevilla, Lazio, PSG) érdeklődik. Szoboszlai árát 24 millió euróra taksálják és jelenleg a milánói klub tűnik a legkomolyabb riválisnak.

A lap szerint Arkadiusz Milik volt az első számú kiszemelt, de a Napoli támadójáért az Atlético Madrid is bejelentkezett, ráadásul megkétszereznék a fizetését. Szoboszlai remek formában tért vissza a koronavírus-járvány okozta kényszerszünet után, nyolc bajnokin négy gól és nyolc gólpassz a mérlege.