×

Gyurcsó Ádám tárgyalásig nem jutott a Puskással, de örömmel folyatná itthon

A Puskás Akadémiát elhagyó Gyurcsó Ádám tárgyalásig ugyan nem jutott el a felcsúti klubbal, de ez nem zárja ki a lehetőséget, hogy a következő idényben is az NB I-ben futballozzon.

MTI/Czeglédi ZsoltGyurcsó Ádám 29 meccsen hét góllal és kilenc gólpasszal járult hozzá a Puskás Akadémia bajnoki bronzérméhez, egyéves kölcsönszerződése lejártával azonban visszatér a Hajduk Splithez.

A Kossuth Rádió Sportvilág című műsorának nyilatkozva elmondta, az esetleg folytatásról szóló tárgyalásig nem jutott el a Puskás Akadémiával, csak puhatolózás volt, ennek ellenére nem zárja ki a lehetőséget, hogy Magyarországon folytassa pályafutását.

"Én többször is hangoztattam, hogy szívesen maradnék, nagyon jó társaság van a Puskásnál. Hajlottam rá és most sem zárkózom el attól, hogy itthon folytassam a pályafutásomat. Nyilván, ebben már közrejátszik a család is, ugye van egy másfél éves kislányom. Mindenáron nem jönnék haza, de így már sokkal jobban átgondolja az ember, mi lenne a legmegfelelőbb megoldás."

"Most a család az elsődleges szempont, de érzem magamban még annyi tudást és erőt, hogy megálljam a helyem külföldön. Fiatalabb már én sem leszek, jövőre betöltöm a harmincat."

Hogy mi vár a 18-szoros magyar válogatott támadóra Splitben, nehéz megjósolni, hiszen az elmúlt egy évben a horvát klub vezetésében és szakmai stábjában is történtek változások. 2021-ig köti szerződés a Hajdukhoz.

"Sok szempontot meg kell vizsgálni, de egyelőre rengeteg a kérdőjel, egy éve nem voltam ott, nem tudom, jelen pillanatban milyen a helyzet."