Musorujsag
Élő Eredmények

Fehérvárt is megjárt védővel erősített a Paks

Fehérvárt is megjárt védővel erősített a Paks

paksifc.hu
A Paksi FC hivatalos oldalán jelentette be, hogy Siófokról leigazolta a 25 éves Lorentz Mártont.
A védő megjárta az U18-as, az U19-es és az U20-as válogatott csapatokat is. Lorentz klubkarrierje a Puskás Akadémiából indult, majd Fehérváron folytatódott, de játszott Dunaújvárosban, Soroksáron, Paksra a Siófoktól érkezett. Összesen 139 NB II-es meccse mellett 14 első osztályú találkozón is szerepelt már. A 184 centiméteres hátvéddel hároméves kontraktusban állapodtak meg a zöld-fehérek.
„Igazából nagyon örültem a paksi megkeresésnek, mivel már négy éve az NB II-ben fociztam. Az idényzáráskor pedig kifejezetten izgatott voltam a csapat bennmaradását illetően, szurkoltam tehát a srácoknak. Szerencsére jól alakult minden, így nagyon boldog voltam és vagyok a mai napig. Ez a lehetőség mindenképpen egy előrelépés számomra” – idézi a labdarúgót a klub hivatalos oldala.
 
„Szerettünk volta még egy belső védőt igazolni. Márton pedig a Siófokban kiemelkedően teljesített, így most itt a lehetősége a bizonyításra az első osztályban is” – mondta az aláírást követően Haraszti Zsolt a Paks ügyvezetője.

További tartalmak