Musorujsag
Élő Eredmények

Zsótér Donát visszatért a Budapest Honvédhoz

m4sport.hu
A Budapest Honvéd csütörtökön bemutatta régi-új játékosát, Zsótér Donát három Újpesten töltött év után tér vissza Kispestre.
fotó: honvedfc.hu

A középpályás még tagja volt a 2017-ben Marco Rossi vezetésével magyar bajnoki címet ünneplő Honvédnak, sőt abban a szezonban az MLSZ az év felfedezettjének választotta, ezt követően Újpestre igazolt, amellyel 2018-ban Magyar Kupa-győztes lett, ugyanabban a szezonban pedig bajnoki bronzérmes.

Csütörtökön 2+1 évre szóló szerződést írt alá a Honvéddal.

„Donát a mostani átigazolási időszak egyik legkeresettebb játékosa volt, ezért is nagy fegyvertény a megszerzése. Azért, hogy ismét a Honvéd játékosa legyen, komoly erőfeszítéseket tettünk és ebben ő is partner volt. Ismerős közegbe érkezik, nagy ambíciókkal. Biztosak vagyunk benne, hogy a dinamikus és kreatív játékával erőssége lesz a csapatnak” – idézi a klub honlapja Kun Gábort, a Budapest Honvéd FC ügyvezetőjét.

„Sok tényezője volt, amiért vissza szerettem volna térni Kispestre. Láttam, hogy a Honvéd milyen eredményt ért el, milyen csapat alakul, mi lesz a játékfelfogás. Sok szempontot mérlegeltem, de egy percig sem gondolkoztam, hogy a klub mellett döntsek-e, Újpest után Magyarországon csak a Honvéd jöhetett szóba, a társak, az edzők végett is. Bízom benne, hogy újra ki tudok teljesedni itt, mint amikor bajnokok lettünk” – így Zsótér az aláírást követően.

További tartalmak