×

Bobál Gergely elhagyja Zalaegerszeget, valószínűleg külföldön folytatja

Az OTP Bank Ligában szereplő Zalaegerszeg támadója, Bobál Gergely saját Facebook-oldalán tudatta a szurkolókkal, távozik a csapattól.

A gólszerző zalaegerszegi Bolla Bendegúz (k) és csapattársa Bobál Gergely (b), valamint a diósgyőri Branislav Danilovic a labdarúgó OTP Bank Liga 28. fordulójában játszott Diósgyőri VTK - ZTE FC mérkőzésen a diósgyőri DVTK Stadionban 2020. június 10-én. A mérkőzés 1-1-es döntetlenre végződött (Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt)A 24 éves csatár mindenkinek köszönetet mondott és azt is elárulta, szóba se jöhet nála, hogy másik magyar együtteshez igazoljon, így valószínűleg külföldön folytatja pályafutását.

Sziasztok Fiúk, lányok, apukák, anyukák, barátok és ellenségek!
Ez az elmúlt időszak a Zalaegerszeg színeiben csodálatos volt és nagyon de nagyon jól éreztem magam, mint játékos és ember is annyi szeretetet kaptam tőletek. Igen tőletek nekem mindig az volt a fontos, hogy titeket kiszolgáljalak, mint a pályán és pályán kívül.
A váltás mellett döntöttem, de meg sem fordult a fejemben, hogy más magyar csapat szóba jöhetne egy ilyen szezon után egy ilyen intenzív időszak után amit csodálatos volt átélni, és úgy hogy ez mindig benne volt a csapatban. Szeretném megköszönni a csapattársaknak is, hiszen rengeteget melóztak, hogy nekem csatárként annyi lehetőségem legyen, hogy meg tudjam élni az álmomat és külföldön folytassam a pályafutásomat, ami úgy gondolom bennem is van és nagyon sok erőt tudok meríteni az elmúlt időszakból, hiszem mindent megkaptam tőletek szurkolóktól és persze a családtól is. Még egyszer örök hála nektek, mindenkinek aki a Zalaegerszeg csapatában dolgozott, azért hogy ez összejöjjön, kezdve itt a vezetőktől a csapattársakon át az edzőktől, a személyzettől, masszőröktől, Esztertől és Anitától. Ez egy nehéz időszak lesz, hiszen márcsak egy Bobál marad a csapatban és nem lesznek azok a “csodálatos” gólörömök sem amiket tudok hozni, de én Boldog vagyok és ti pedig legyetek Büszkék erre hiszen nélkületek ez nem sikerülhetett volna - írta közösségi oldalán Bobál Gergely.


Egy biztos, amennyiben külföldön folytatja pályafutását, az OTP Bank Liga megmozdulásai mellett, vicces nyilatkozataival is szegényebb lesz.