×

Az NB I-ben is jártas szerb támadót igazolt a DVTK

Harmadik nyári igazolását jelentette be az OTP Bank Ligában szereplő Diósgyőri VTK. A miskolciaknál folytatja pályafutását Stefan Drazic.

Stefan Drazic (Fotó: dvtk.eu)
A 27 éves középcsatár korábban másfél szezont töltött Mezőkövesden, amelynek a 2017/2018-as szezonban igazi húzóembere volt 11 góljának köszönhetően, majd múlt nyáron a kék-sárgák értékesítették a játékjogát, és Elek Ákos egykori klubjába, a Changchun Yataiba igazolt - írta a dvtk.eu.

"Stefan Dražić egy jól ismert labdarúgó, nem zsákbamacskát vettünk vele, hanem Gheorghe Grozav után egy újabb gólerős játékost igazoltunk a nyári átigazolási szezonban" - mondta Benczés Miklós, a DVTK sportigazgatója.

"Örömmel tértem vissza Magyarországra, és örülök, hogy a DVTK labdarúgója lettem. Másfél év mezőkövesdi szereplés után elmondhatom, jól ismerem az országot, a magyar labdarúgást, és tudom milyen körülmények, milyen ellenfelek várnak rám. A csapatból Molnár Gáborral és Iszlai Bencével játszottam együtt, de ellenfélként a többiek zömével is találkoztam már, ők sem ismeretlenek. A DVTK Stadion nyitómeccsén az én gólom miatt szomorkodott rengeteg szurkoló, de mostantól minden erőmmel azon dolgozok, hogy minél jobb eredményt érjen el a csapat, és jó hangulat uralkodjon ebben a csodálatos létesítményben. Amikor Kínában lejárt a szerződésem, a kitörő koronavírus-járvány miatt jobbnak láttam hazatérni, de később Európában is megállt az élet. Az elmúlt fél évben sokat dolgoztam egyénileg, illetve a Vojvodina csapatával edzettem, ezért készen állok a munkára. Fontos, hogy már az első naptól a DVTK-val edzek, így lesz idő megtanulni a taktikát, és összecsiszolódni az új társakkal" - nyilatkozta Drazic őj csapatáról.