×

Nikolicsot választották a Fehérvár csapatkapitányává

A MOL Fehérvár játékosai a klub támadóját, az Amerikából februárban hazatérő Nikolics Nemanját választották új csapatkapitánynak.

Labdarúgó Magyar Kupa - MOL Fehérvár FC-ZTE FC
Az előző szezon végén befejezte pályafutását a MOL Fehérvár addigi csapatkapitánya, Juhász Roland, így a játékosok új kapitányt választottak. A klub honlapjának beszámolójából kiderül, a játékosok Nikolics Nemanjának szavaztak bizalmat, helyettesei Stopira és Kovácsik Ádám lesznek.

Nikolics a honlapnak nyilatkozva elmondta, rendkívül megtisztelő számára, hogy Juhász Roland után ő viselheti a következő szezontól a csapatkapitányi szalagot. "Örülök, hogy a társak úgy látják, a rutinommal és a hozzáállásommal megfelelően képviselhetem a csapatot a pályán és azon kívül is. Közös célért fogunk küzdeni, ehhez pedig elengedhetetlen az, hogy mindezt igazi csapatként tegyük" - mondta Nikolics.

Stopira kiemelte, büszke arra, hogy már több mint 250 tétmeccset játszott a Vidi színeiben. Korábban már viselte a kapitányi karszalagot meccseken, de az, hogy a csapattársak helyettesnek választották, számára azt jelenti, hogy az öltöző megbízik benne.

Kovácsik Ádám szerint megválasztása egy nagyfokú bizalom az öltöző részéről. Öt éve a Vidi játékosa, mondhatni a veteránok közé tartozik és bízik benne, a következő szezonban szép sikereket érhetnek el hazai és nemzetközi szinten is.