Musorujsag
Élő Eredmények

A Haladás felbontotta nyáron igazolt játékosa szerződését

m4sport.hu
Az NB II-es Haladás június végén két évre szerződtette a Győrből érkező Simon Andrást, aki alig több mint egy hónappal később távozott is a klubtól, a Gyirmóthoz igazolt.
Simon András fotó: Gyirmót FC Győr

A 2009-ben U20-as vb-bronzérmes Simon a Haladás felkészülési mérkőzésének többségén játszott, a szombaton rajtoló NB II-es idényben azonban már nem lép pályára.

„Simon András a szerda délutáni edzésen többszörös figyelmeztetés ellenére nem csinálta, amit az edző kért, majd bezavarták az öltözőbe. Másnap reggel felhívott, hogy távozni akar, szeretné felbontani szerződését, nem érzi jól magát Szombathelyen. Azt is elmondta, nincs még csapata, nem tudja hol folytatja. Délután kettőkor felbontottuk a szerződését, délután pedig aláírt Gyirmóton” – osztotta meg az elválás körülményeit Séllei Árpád, a Haladás ügyvezető igazgatója a klub honlapján.

„Úgy érzem cserbenhagyta a szurkolókat, társait és a szakmai stábot” – tette hozzá.

A 30 éves csatár 2015 és 2018 között már szerepelt a Gyirmót FC-ben, amely pénteken be is jelentette visszatérését, kétéves szerződést írt alá.

“Örülök, hogy Gyirmótra igazolhattam, hiszen már az első itteni időszakban is jól éreztem itt magam, csupa jó emlékem van a klubról. A vezetőedző személye [Csertői Aurél – a szerző] is fontos volt a döntés meghozatalakor, hiszen korábban már dolgoztunk együtt, ismerem a stábot, valamint sokakat a klubból. Bízom benne, hogy sikeres szezont tudunk zárni” – nyilatkozta szerződtetését követően a Gyirmót honlapjának Simon András.

További tartalmak