×

Húszéves támadót igazolt a Honvéd

Az OTP Bank Ligában szereplő Budapest Honvéd labdarúgócsapata a klub honlapján jelentette be, hogy leigazolta a húsz esztendős Boubacar Traorét.

Traore Boubacar Traore (Fotó: Budapest Honvéd)
A fiatal támadó két évre kötelezte el magát Kispesten, a szerződésében pedig hosszabbítási opció is szerepel.

A Maliból származó labdarúgó az elmúlt két szezonban a tunéziai első osztályban futballozott, a CA Bizertin játékosaként 16 mérkőzésen lépett pályára, 6 gólt és egy gólpasszt szerzett - írja a honvedfc.hu.

Traore az elmúlt hetekben már a csapattal készült és elmondása szerint az Európa Liga-szereplés is nagyon vonzó volt számára: „Láttam a kupadöntőt, megfogott a hangulat és láttam, hogy ez egy remek csapat. Nagyon tetszik, amit a Honvéd képvisel, remek a létesítmény is, minden feltétel adott ahhoz, hogy fejlődni tudjak, az Európa Ligában való szereplés lehetősége pedig nagyon vonzó volt számomra. Szeretném segíteni a csapatot, támadóként pedig természetesen szeretnék sok gólt szerezni a klub színeiben. Mindig a fejlődést tartom szem előtt, keményen dolgozom és mindig igyekszem figyelni, hallgatni a tanácsokra. A csapattársak nagyon kedvesen fogadtak, azt hiszem, az itt töltött pár hét alatt sikerült beilleszkednem. Bízom benne, hogy a lehető legjobb eredményt érjük majd el együtt a bajnokságban és a nemzetközi porondon is.”