Musorujsag
Élő Eredmények

Koronavírusos játékosa miatt fújta le az Újpest elleni meccsét a Kisvárda

Koronavírusos játékosa miatt fújta le az Újpest elleni meccsét a Kisvárda

kisvardafc.hu (fotó: mti)
Mivel egyik meg nem nevezett játékosának koronavírus-tesztje pozitív lett, lemondta az Újpest elleni szerdai felkészülési meccset a Kisvárda Master Good, amelynek teljes keretére vizsgálatok várnak, rossz esetben akár a csapat szezonrajtja is veszélybe kerülhet.

A várdaiak honlapjukon jelentették be a hírt. „A járványügyi hatóság további intézkedéséig a szoros érintkezéseket el kell kerülnünk. Szerdán az illetékes hatóság tovább folytatja az eljárást, ennek megfelelően az aznapra kiírt Újpest elleni idegenbeli edzőmérkőzést le kellett mondanunk. Ugyanekkor a teljes csapat és annak környezete koronavírus-teszten esik át, amelyet pénteken is megismétlünk. Ezek eredményének függvénye lesz, hogy szombaton pályára léphetünk-e a Mezőkövesd ellen tervezett edzőmérkőzésen” – áll a közleményben.

A vizsgálatok kedvezőtlen eredményének következtében a hatóság akár kéthetes karantént is elrendelhet, ez esetben az OTP Bank Liga első fordulójában, augusztus 17-re kiírt budafoki bajnoki rajtja is veszélybe kerülhet a Kisvárdának.

A magyar bajnokságban a pandémia kezdete óta ez az első pozitív eset.

További tartalmak