Musorujsag
Élő Eredmények

Horvát védővel erősített a Kisvárda

Horvát védővel erősített a Kisvárda

m4sport.hu
Az OTP Bank Ligában szereplő Kisvárda a klub oldalán jelentette be, leigazolta a horvát Niko Datkovicot.

A 27 éves belső védő futballozott a horvát korosztályos válogatottakban, klubszinten a HNK Rijeka, a Spezia Calcio, a HC Lugano, a CSU Craiova és a Cracovia mezét ölthette magára.

„Nagy motivációval érkeztem Kisvárdára, szeretném hozzásegíteni a csapatot a minél jobb szerepléshez, amihez én is jó teljesítménnyel akarok hozzájárulni. A magyar futballról eddig nem sok mindent tudtam, de a kapcsolatfelvételt követően természetesen érdeklődtem felőle. Tudom, hogy a háttér rendezett, a körülmények ragyogóak, erről magam is meggyőződhettem, itt Kisvárdán. Úgy tartják, a magyar az egyik legdinamikusabban fejlődő bajnokság Európában, bízom benne, hogy nem áll meg ezen a szinten, és tovább emelkedik a színvonal, így kihívás lesz itt szerepelni. Hallottam a csapatról a legfrissebb híreket, de nincs mitől tartanom, negatív koronavírus-teszttel érkeztem, ráadásul úgynevezett zöld országokban jártam az utóbbi időben, Lengyel- és Horvátországban” – nyilatkozta Datkovic a kisvardafc.hu-nak.

Borítókép: Horvát védővel erősített a Kisvárda (Fotó: Kisvárda FC)

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Húszéves támadót igazolt a Honvéd
Az OTP Bank Ligában szereplő Budapest Honvéd labdarúgócsapata a klub honlapján jelentette be, hogy leigazolta a húsz esztendős Boubacar Traorét.
Magyar futball