×

Miért ragasztották le a neveket az ETO-mezeken a Pécs elleni mérkőzésen?

Az M4 Sport nézői felfigyelhettek egy szokatlan részletre a 2–2-es döntetlenre végződő PMFC–ETO FC Győr NB II-es mérkőzés élő közvetítése közben: egyes vendégjátékosok mezén leragasztották a neveket.


Ahogy a fenti videón is látható, egyes játékosok mezén szerepel név, másokén le van ragasztva. Csak azoknak olvasható név a mezszám fölött, akik már az előző szezonban is az ETO keretéhez tatoztak, mint például Priskin Tamás, aki január végén tért vissza Győrbe.

A szezon kezdete előtt csatlakozott játékosoknak, többek között a júliusban visszatérő, 93-asban futballozó Lipták Zoltánnak vagy a Fehérvártól kölcsönvett 22 éves kapusnak, Gundel-Takács Bencének nem szerepelt név a mezén, a korábbi birtokos nevét leragasztották.

forrás: M4 SportAz ETO a 2020/21-es szezon első és második fordulójában fehér szerelésében futballozott, akkor ugyanígy jártak el.Megkerestük a klubot és azt a tájékoztatást kaptuk, hogy még nem érkeztek meg a 2020/21-es szezonra rendelt mezek, ezért kényszerültek erre megoldásra a bajnokság elején.

A találkozó összefoglalója: