Musorujsag
Élő Eredmények

Cseh szélsővel erősített a Kisvárda

Cseh szélsővel erősített a Kisvárda

m4sport.hu
Az OTP Bank Ligában szereplő Kisvárda labdarúgócsapata a klub oldalán jelentette be, hogy szerződtette Jaroslav Navrátilt.

A cseh játékos a holland másodosztályú Go Ahead Eagles csapatától érkezett Kisvárdára és az elmúlt szezonban 29 bajnokin három gól és hét gólpassz fűződött a nevéhez.

Navrátil nyolc év hollandiai légióskodás után teszi át a székhelyét Magyarországra: „Jól éreztem magam Hollandiában, kerestem annak a lehetőségét, hogy továbbra is abban az országban futballozzak, de végül a váltás mellett döntöttem. Nem akartam még hazaigazolni Csehországba, kerestem a további kihívásokat, amelyhez remekül illett a Kisvárda megkeresése. Tudom, hogy kisvárosba érkeztem, ahol rendezettek a körülmények, szép a stadion, megfelelő az egészségügyi és az infrastrukturális háttér. Holland élettársam és másfél éves kisfiam azok után csatlakozik hozzám, hogy sikerült lakást találnom, addig is azután is igyekszem majd a lehető legjobban koncentrálni az itteni feladataimra” – nyilatkozta a kisvardafc.hu-nak.

Borítókép: Jaroslav Navrátil (Fotó: kisvardafc.hu)

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

A Ferencváros Varga góljával verte a Sturm Grazot
Második ausztriai edzőtáborozása harmadik mérkőzésén az osztrák Sturm Graz volt a Ferencváros ellenfele Bad Radkersburgban. A mérkőzésen Tokmac Nguen passzát Varga Roland lőtte a kapuba, így 1-0-ra nyert a magyar bajnok.
Magyar futball