Musorujsag
Élő Eredmények

Bejelentette hatodik nyári igazolását a Budapest Honvéd

Bejelentette hatodik nyári igazolását a Budapest Honvéd

m4sport.hu
Az OTP Bank Ligában szereplő Budapest Honvéd a klub oldalán jelentette be, hogy leigazolta a kétszeres magyar válogatott Balogh Norbertet.

A 24 éves csatár kettő plusz egy évre írt alá Kispesten.

„Norbi a negyedik válogatott kerettag, akit nyáron sikerült szerződtetnünk. Több országban is játszott már, azonban még mindig csak 24 éves. Nagy motivációval érkezett hozzánk, hogy bizonyítsa, újra a válogatottban is ott a helye. Érkezésével tovább erősödött a keretünk” – nyilatkozta a klub új szerzeményéről Kun Gábor ügyvezető a honvedfc.hu-n.

Balogh Debrecenben nevelkedett és a klub színeiben 18 évesen debütált a magyar élvonalban. 2016-ban leigazolta a Palermo, majd megfordult az Apoel Nicosia és a Hull City együttesében is.

„Több lehetőségem is volt, külföldről is kerestek, azonban úgy érzem, vízválasztó időszak következik a pályafutásomban. 24 éves vagyok, és el kellett döntenem, hogy belevágok egy újabb külföldi lehetőségbe, ahol nem biztos, hogy szem előtt vagyok, ahol nem tudom, mennyit játszhatok, vagy olyan klubot keresek, ahol több esélyem van arra, hogy kiteljesedjek, ahol fel tudom újra építeni magamat. Jó érzés fogott el, amikor megkeresett a Honvéd, több mint egy órát beszélgettem Urbányi István sportigazgatóval, nagyon tetszett az, amit felvázolt, és úgy érzem, a legjobb döntés az volt, hogy a Honvédot választom. Fontos tagja akarok lenni a csapatnak, szeretném újra magamat adni a pályán, hogy úgy tudjak futballozni, ahogy Debrecenben is játszottam, mielőtt külföldre kerültem. Vagy akár még jobban” – mondta az aláírást követően fiatal csatár.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek