×

Fiatal védővel erősített a Honvéd

Az OTP Bank Ligában szereplő Budapest Honvéd a klub oldalán jelentette be, hogy kétéves megállapodást kötött a moldáv válogatott Artur Craciunnal.

Honvéd A Budapest Honvédnál folytatja pályafutását Artur Craciun (Fotó: honvedfc.hu)
A 22 éves védő Kolozsvárról igazolt a kispestiekhez, a Milsami Orhei csapatában hat El-mérkőzésen is pályára lépett és tavaly novemberben a moldáv felnőtt válogatottban is bemutatkozhatott Eb-selejtezőn - írja a honvedfc.hu.

„Craciun személyében egy fiatal, jó felépítésű, kétszeres moldáv válogatott védő csatlakozott a csapathoz. Tavaly novemberben kezdőként, jó játékkal debütált hazája válogatottjában a világbajnok Franciaország ellen, és a közelgő Nemzetek Ligája-mérkőzéseken is számítanak rá, mi pedig bízunk benne, hogy hasonló jó teljesítményre lesz képes nálunk is” - mondta a klub új labdarúgójáról Kun Gábor ügyvezető.

„Nagyon örülök, hogy a Honvéd játékosa lehetek, jó érzés egy ilyen nagy múlttal, gazdag történelemmel bíró klubban szerepelni. Örülök ennek a kihívásnak, mert úgy érzem, hogy ezzel a csapattal egy magasabb szintre léphetek. Nagyon várom, hogy megismerjük egymást a társakkal és megkezdjük a közös munkát. A Honvéd egy erős csapat, nagy ambíciókkal, be akarom bizonyítani, hogy megérdemlem a bizalmat, és segíteni szeretném az együttest abban, hogy a bajnokságban, a kupában és az Európa-ligában is a lehető legjobb eredményt érjük el” - mondta a fiatal játékos.