×

Nem számít könnyű mérkőzésre a Bohemians ellen Nikolics

Csütörtökön délután 18:30-kor a MOL Fehérvár FC az ír Bohemianst fogadja az Európa Liga selejtezőjének első körében. Papíron egyértelműen a magyar csapat a párharc esélyese, amely egy mérkőzésen dől el, a hazai pálya is segítheti a Márton Gábor vezette fehérvári gárdát, de a piros-kékek csatára, Nikolics Nemanja figyelmeztet, hogy semmiképpen sem szabad félvállról venni az ellenfelet. Kellemetlen, nehéz mérkőzésre számít, amelyet persze meg kell nyerni.

Labdarúgó Magyar Kupa - MOL Fehérvár FC-ZTE FC Székesfehérvár, 2020. március 11. A fehérvári Nikolics Nemanja (b) és Stopira a labdarúgó Magyar Kupa negyeddöntőjében, a MOL Fehérvár FC - ZTE FC visszavágó mérkőzés elején a székesfehérvári Sóstói Stadionban 2020. március 11-én. A címvédő MOL Fehérvár FC 5-0-ra győzött. MTI/Koszticsák Szilárd
A MOL Fehérvár 32 éves támadója a Kossuth Rádiónak adott nyilatkozatában beszélt várakozásairól.

"Respektálni kell minden egyes ellenfelet az Európa Liga selejtezőjében, nem véletlenül jutottak ide ezek a csapatok. Ha könnyű mérkőzésre számítunk, nagy tévedésben leszünk. Úgy megyünk neki a meccsnek, hogy megadjuk a kellő tiszteletet az ellenfélnek, de őszinte leszek, mi vagyunk a párharc esélyesei. Ha nem is közönség előtt, de hazai pályán játsszunk, nekünk kell dominálni, irányítani a mérkőzést, az a célunk, hogy továbbjussunk. Nagyon sokat számít, ha egy gyors góllal kezdjük a mérkőzést, akkor sokkal könnyebb dolgunk lesz. Erőfocit képviselnek, amolyan angolos stílust játsszanak, amelyben sok párharcot erőltetnek és próbálnak megnyerni. Nekem volt szerencsém egy ír csapat ellen játszani akkor, amikor még a Legiában fociztam, nem volt könnyű dolgunk ott sem, de továbbjutottunk" - mondta Nikolics.

A teljes beszélgetést a lejátszó ikonra kattintva hallgathatja meg.


A MOL Fehérvár-Bohemians Európa Liga-selejtezőt az M4 Sport élőbe közvetíti csütörtökön 18:30-kor.