Musorujsag
Élő Eredmények

Törökországban folytatja Varga Kevin

Törökországban folytatja Varga Kevin

m4sport.hu
Amennyiben új együttese továbbadja, úgy annak az árából is részesedik a Loki.

A török Kasimpasa együttesében folytatja Varga Kevin, a DVSC labdarúgója. Amint arról a debreceniek honlapja beszámolt, a klub és a játékos sorsát illetően, szakmai presztízs szempontjából és az anyagi kondíciókat tekintve is értékes üzletet kötöttek.

A Loki saját nevelésű futballistája hétfőn utazott ki Törökországba, átesett a kötelező vizsgálatokon, így mostanra realizálódhatott a 4 éves szerződés. A török gárda szeptember 13-án kezdi a bajnokságot.

A 24 esztendős középpályásért 850 ezer eurót fizet a török klub, amely ha tovább értékesíti a futballistát, abból a Loki is részesül. A Kasimpasa a 2019–2020-as szezonban a 18 csapatos török bajnokság tizedik helyén végzett.

Varga Kevin 2017 augusztusában mutatkozott be az élvonalban, első mérkőzésén azonnal gólt szerzett. Az egész szezon során fontos találatokkal vette ki részét a Loki sikeresen megvívott találkozóiból, melynek köszönhetően a bajnokság végén „Az év felfedezettjének” választották. Eddig egy találkozón szerepelt a válogatottban, 2018-ban az ausztráloktól elszenvedett 2–1-es vereség során.

További tartalmak