×

Marco Rossi nem örül a vereségnek, de a teljesítménnyel elégedett

A magyar labdarúgó-válogatott a Puskás Arénában 3-2-es vereséget szenvedett Oroszországtól a Nemzetek Ligája második fordulójában. A lefújás után a két magyar gól szerzője, Sallai Roland és Nikolics Nemanja, Marco Rossi szövetségi kapitány, illetve a nemzeti együttesben 32 évesen debütáló Cseri Tamás értékelte a mérkőzést az M4 Sportnak.

MTI/Szigetváry ZsoltMarco Rossi a vereségnek természetesen nem örült, de játékosai teljesítményével elégedett volt az októberi, bolgárok elleni Eb-pótselejtező főpróbáján.

 

A válogatottban 1024 nap után ismét eredményes Nikolics Nemanja több gólt vár magától, a kiegészítő szereppel nincs gondja, ott és akkor segít, ahol a kapitány számít rá.

 

A válogatottban 32 évesen bemutatkozó Cseri Tamás szerint az oroszok komolyan vették a mieinket, nem tudtuk meglepni őket, mint a törököket, de vasárnap is csak egy kevés szerencse hiányzott a győzelemhez.

 

„Ha ezt a két mérkőzést nézzük, akkor én azt mondom, hogy jól” – reagált az első magyar gólt szerző Sallai Roland arra, hogy szerinte hogyan áll a válogatott a bolgárok elleni, októberi Eb-pótselejtezőt megelőzően.

 

A mérkőzés összefoglalója:

 

A magyar válogatott programja:

forrás: M4 Sportforrás: M4 Sport