Musorujsag
Élő Eredmények

Nem tér vissza a Serie A-ba, marad a DAC-ban Schäfer

Nem tér vissza a Serie A-ba, marad a DAC-ban Schäfer

dac1904.sk
A DAC élt opciós jogával, és kivásárolta genovai szerződéséből Schäfer Andrást.

Miután a dunaszerdahelyi együttesnek sikerült megállapodnia a Genoával és válogatottban a Törökország elleni győztes Nemzetek Ligája-meccsen debütáló középpályással is, 2024. június 30-ig szóló szerződést írtak alá a felek – áll a bejelentésben.

Schäfert tavaly januárban egymillió euróért igazolta le az észak-olasz klub, ám ahogy a Serie A-ban, úgy féléves veronai kölcsönjátéka során a Chievonál a Serie B-ben sem mutatkozhatott be. Ezt követően került vételi opcióval kölcsönbe augusztusig a DAC-hoz. A 21 éves labdarúgó alapembere a Bernd Storck vezette, öt forduló után hibátlanul a szlovák tabella élén álló, az Európa Liga selejtezőjében is érdekelt csapatnak.

„Nagyon boldog vagyok, ezzel a szerződéssel sokkal biztosabb lett a hátterem, hiszen az elmúlt másfél hónap nem volt egyszerű. Rossz volt az engem körülvevő bizonytalanság, azonban most már kicsit megnyugodhatok, ami nagyon jót fog tenni nekem. Ezáltal jobban ki tudom magam pihenni fejben, és már nagyon várom a folytatást. Remélem, sikerül fenntartani az előző hónapban mutatott remek teljesítményt” – mondta az aláírást követően Schäfer.

További tartalmak