Musorujsag
Élő Eredmények

Gurulj be lassítva is! – Hajdú B. István kifejezetten bizakodó a Fradi BL-esélyeit illetően

Gurulj be lassítva is! – Hajdú B. István kifejezetten bizakodó a Fradi BL-esélyeit illetően

m4sport.hu | Szerző: Pollák Márton
Az m4sport.hu péntekenként jelentkező podcastjének hatodik részében Hajdú B. István és a műsorvezető Berkesi Judit főként a Ferencváros eddig bravúros Bajnokok Ligája-selejtezős meneteléséről beszélt, a kommentátor szerint pedig most különösen jó esély mutatkozik arra, hogy a magyar bajnok főtáblára kerüljön.

Az M4 Sport közkedvelt kommentátora elmondta, amennyiben a Ferencváros bejutna a Bajnokok Ligája főtáblájára, az eddig keresett pénz mellé újabb 15 millió euró csorogna be a kasszába, s mindezt összeadva a Fradi annyit keresne, amennyi a teljes keretének az értéke, ami a zöld-fehérek léptékével mérve óriási összeg, amivel gyakorlatilag évekre alapozhatná meg jövőjét a klub.

Márpedig Hajdú B szerint jó esély van a főtáblára, ugyanis a Molde egyfelől nem is feltétlenül képvisel olyan játékerőt, mint az FTC által búcsúztatott skót (Celtic) vagy horvát bajnok (Dinamo Zagreb), a norvég csapat ráadásul nincs a legjobb formában.

„Tavaszi őszi rendszerben rendezik a norvég bajnokságot és a második Molde jelenleg tizenhárom ponttal van lemaradva az éllovas mögött. A Bajnokok Ligájába való bejutásra ilyen esély nagyon-nagyon ritkán volt és rettentő ritkán lesz a jövőben is.”

Külön kiemelte, hogy a magyar bajnok a mostani selejtezősorozatban még sosem került hátrányba, ami jó előjel lehet a szeptember 23-i, idegenbeli meccs előtt (a visszavágót 29-én rendezik), melyet az M4 Sport és az m4sport.hu élőben közvetít.

Szó esett a Honvéd Európa Liga-búcsújáról is, melyről a kommentátor így beszélt: „Magyar szemnek bántó volt, hogy a Honvédnak mennyire nem volt esélye, pedig mindenki hadra fogható volt.”

További tartalmak