Musorujsag
Élő Eredmények

A bolgár sajtó a kezdőbe várja Szoboszlait

A bolgár sajtó a kezdőbe várja Szoboszlait

m4sport.hu
A magyar labdarúgó-válogatott sorsdöntő Eb-pótselejtezőn lép pályára Szófiában Bulgária nemzeti csapata ellen. A csütörtökön 20:45-kor kezdődő mérkőzést az M4 Sport és az m4sport.hu élőben közvetíti. A helyszínen tartózkodó riporterünk, Tihany Viktor számolt be arról, hogy milyen várakozás előzi meg a találkozót.

Várhatóan esős, szeles körülmények között kezdődik Szófiában a pótselejtező, amelyre kora délutánig mindössze 1500 jegy fogyott el.

Marco Rossi megtartotta a délelőtt folyamán a mérkőzés előtti első eligazítását, amelyen külön hangsúlyt fektetett a védekező és a támadósor feladataira. A nagy taktikai értekezlet fél 6 körül lesz, amelyen a szövetségi kapitány elmondja a játékosoknak, kik kerülnek a kezdőbe.

Szoboszlai Dominik helyét várhatóan Kalmár Zsolt veszi át, aki a DAC csapatában jól és eredményes játszik, kilenc meccsen nyolcszor is betalált az ellenfelek hálójába.

Ami az ellenfél felkészültségét illeti, szerdán Georgij Kosztadinov, a bolgárok csapatkapitánya arról beszélt, hogy a legjobban Szoboszlai Dominiktől tart, akiről már napok óta lehet tudni, hogy klubcsapata, a Salzburg nem engedte el a válogatotthoz.

További meglepő fejlemény, hogy csütörtökön reggel még a bolgár sajtó is azt írta, hogy a fiatal középpályás feltételezhetően kezdőként lép a pályára.

Borítókép: Budapest, 2020. szeptember 6. Szoboszlai Dominik (b) és az orosz Vjacseszlav Karavajev, hátul Marco Rossi szövetségi kapitány a labdarúgó Nemzetek Ligája csoportkörének második fordulójában játszott Magyarország – Oroszország mérkőzésen a Puskás Arénában 2020. szeptember 6-án. A magyar labdarúgó-válogatott 3-2-re kikapott Oroszországtól. MTI/Szigetváry Zsolt MTI/MTI Fotószerkesztőség/Szigetváry Zsolt

További tartalmak