Musorujsag
Élő Eredmények

Állítsa össze a magyar válogatott Szerbia elleni kezdőcsapatát!

Állítsa össze a magyar válogatott Szerbia elleni kezdőcsapatát!

m4sport.hu
72 órával a sikerrel megvívott bulgáriai Eb-pótselejtezőt követően már Szerbiában lép pályára a magyar labdarúgó-válogatott, mi pedig ezúttal is kíváncsiak vagyunk, hogy olvasóink milyen összeállításban küldenék pályára a nemzeti csapatot.

A Szerbia–Magyarország NL-csoportmeccs vasárnap 20.45-kor, a felvezetés 20 órakor kezdődik az M4 Sporton és az m4sport.hu-n!

Marco Rossi már Bulgáriában sem számíthatott a Salzburgban karantéba került Szoboszlai Dominikre, valamint a sérülés miatt távolmaradó Babati Benjáminra és Kovácsik Ádámra, a belgrádi Nemzetek Ligája-meccsen pedig már a sárgák miatt eltiltott Sigér Dávid, no meg Sallai Roland sem áll rendelkezésére.

A Freiburg támadója az előzetes forgatókönyvnek megfelelően visszautazott Németországba (Gulácsi Péternek a szerbek elleni találkozó után kell ezt megtennie), de minden bizonnyal rajtuk kívül is lesz változás a kezdőcsapatban.

A szövetségi kapitány már a kerethirdetéskor is beszélt arról, három-négy játékost cserél meccsről meccsre, hogy frissen tartsa a csapatot (hiszen szerdán már Oroszország lesz az ellenfél), ennek jegyében valószínűleg pihenőt ad Willi Orbánnak, és elképzelhető, hogy Szalai Ádámnak is.

A rotáció megnyithatja az utat a kezdőcsapatba például a bolgárok elleni győzelem (3–1) során a harmadik gólt szerző Nikolics Nemanja, illetve a csereként debütáló Loic Nego előtt is, akiket olvasóink már az Eb-pótselejtezőn is kezdőbe raktak volna.

Így kezdett a magyar csapat Bulgáriában:
Gulácsi Péter – Lang Ádám, Willi Orbán, Szalai Attila – Fiola Attila, Sigér Dávid, Nagy Ádám, Kalmár Zsolt, Holender Filip – Szalai Ádám, Sallai Roland

További tartalmak