Musorujsag
Élő Eredmények

Milyen összeállításban kezdjen a magyar válogatott a moszkvai NL-meccsen? – Szavazás

Milyen összeállításban kezdjen a magyar válogatott a moszkvai NL-meccsen? – Szavazás

m4sport.hu
Zsinórban negyedik idegenbeli győzelmére hajt szerdán a magyar labdarúgó-válogatott, amely Oroszországba látogat a Nemzetek Ligája-csoport 4. fordulójában. Lássuk, olvasóink milyen kezdőcsapattal vágnának neki a moszkai mérkőzésnek!

Tovább fogyatkozott, így huszonkét fős kerettel utazott Oroszországba a magyar csapat. Sallai Roland után ugyanis Gulácsi Péternek is vissza kellet utaznia Németországba, Hangya Szilveszter pedig sérülés miatt nem állhat Marco Rossi rendelkezésére a moszkai NL-találkozón.

A szövetségi kapitány Szerbiában hat helyen változtatott (Bese, Botka, Gazdag, Hangya, Nikolics és Könyves került be) a bolgárok elleni Eb-pótselejtezőhöz (3–1) képest, és biztosra vehetjük, hogy az oroszországi mérkőzésre is frissíti csapatát, hiszen már a kerethirdetéskor is arról beszélt arról, három-négy játékost biztosan cserél meccsről meccsre.

Rossi ismét számíthat a szerbek ellen (1–0) sárga lapjai miatt hiányzó Sigér Dávidra, és a Belgrádban pihenőt kapó Fiola Attila, Willi Orbán, Holender Filip és Szalai Ádám is visszatérhet a kezdőcsapatba.

Így kezdett a magyar válogatott Szerbiában:
Gulácsi Péter – Botka Endre, Lang Ádám, Szalai Attila – Bese Barnabás, Kalmár Zsolt, Nagy Ádám, Gazdag Dániel, Hangya Szilveszter – Nikolics Nemanja, Könyves Norbert

További tartalmak