×

Rebrov: Komolyan kell vennünk a bajnokikat is

A bajnoki címvédő Ferencváros október 16-án, pénteken a Kisvárda Master Good vendégeként lép pályára az OTP Bank Liga 7. fordulójában. A mérkőzést megelőzően a zöld-fehérek vezetőedzője, Szerhij Rebrov beszélt arról, hogy bár hamarosan a Bajnokok Ligájában vitézkedhet csapata, a hazai mérkőzéseket is komolyan kell vennie csapatának.

Labdarúgó Bajnokok Ligája Glasgow, 2020. augusztus 26. Szerhij Rebrov, a Ferencváros vezetőedzője (k) ünnepel, miután 2-1-re győztek a Celtic Glasgow ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtezőjének második fordulójában játszott mérkőzésen Glasgowban 2020. augusztus 26-án. MTI/AP/PA/Andrew Milligan
"Számunkra most minden mérkőzés nagyon nehéz az NB I-ben, hiszen egyszerre több sorozatban is érdekeltek vagyunk, ráadásul ezúttal több válogatott labdarúgónk sem áll majd rendelkezésre. Noha az én irányításommal eddig valamennyi kisvárdai bajnokit megnyertük, emlékszem, egyszer sem volt könnyű dolgunk, keményen megharcoltunk a három pontért. A játékosaim megérdemlik, hogy egyszerre több sorozatban is szerepeljenek, megdolgoztak ezért, ám továbbra is nagyon komolyan kell vennünk a bajnoki mérkőzéseket is. A döntő szituációkban koncentrálnunk kell" - mondta a Ferencváros honlapjának Szerhij Rebrov.