Musorujsag
Élő Eredmények

Tallo gólja elég volt az Újpestnek a meddő Kövesd ellen

Tallo gólja elég volt az Újpestnek a meddő Kövesd ellen

M4 Sport/mti
Az Újpest házigazdaként 1-0-ra legyőzte a Mezőkövesdet a labdarúgó OTP Bank Liga hetedik fordulójában.

OTP Bank Liga, 7. forduló:
Újpesti FC – Mezőkövesd Zsóry SE 1-0 (0-0)
Szusza Ferenc Stadion, v.: Erdős
gólszerző: Junior Tallo (60.)
sárga lap: Mitrovic (80.), Junior Tallo (81.), illetve Karnyicki (28.), Cseri (43.), Jagodics (82.)

Újpest: Pajovic – Pauljevic, Risztevszki, Máté, Antonov – Csongvai, Onovo – Beridze (Stieber Z., 77.), Mitrovic (Baosic, 93.), Perosevic (Bacsa, a szünetben) – Junior Tallo (Szakály P., 88.)

Mezőkövesd: Szappanos – Katanec (Mehszi, 83.), Jagodics M., Karnyicki – Farkas D., Vajda (Borjacsuk, 74.), Berecz, Lakveheliani – Cseri T. – Jurina (Besirovic, 70.), Nagy D. (Vutov, 70.)

A csapatkapitány Simon Krisztiánt, valamint Stieber Andrást sérülés miatt nélkülöző fővárosiak az első negyedórát követően egyre bátrabban és pontosabban vették célba a vendégek kapuját, gólt azonban nem szereztek, mert Szappanos Péter magabiztosan védett. A Mezőkövesd csupán egy alkalommal találta el az Újpest kapuját az első félidőben, amelyben a technikai hibák miatt ritkán alakult ki folytonos játék.

A második felvonás elején Vincent Onovo gólját les miatt nem adták meg, ám az újpestieknek ez sem szegte kedvét, további ígéretes akciókat vezettek, és amikor Junior Tallo egy szöglet után a hatvanadik percben a hálóba fejelt, megszerezték a vezetést.

A házigazdák ezt követően is lendületben maradtak, egy újabb góllal többször is eldönthették volna a találkozót, és bár a legnagyobb ziccereiket is kihagyták, ezt a Mezőkövesd nem tudta kihasználni, mert a második félidőben egyszer sem találta el ellenfele kapuját.

Értékelések a mérkőzés után:

További eredmények:
Kisvárda Master Good FC-Ferencvárosi TC 0-2

Budafoki MTE-Diósgyőri VTK 2-1

szombaton játsszák:
Puskás Akadémia FC-MTK Budapest 19.30

vasárnap játszák:
Paksi FC-Zalaegerszegi TE 14.30
Budapest Honvéd FC-MOL Fehérvár FC 17.00

További tartalmak