Musorujsag
Élő Eredmények

Rebrovnak csak a győzelem elfogadható az Újpest elleni derbin

Rebrovnak csak a győzelem elfogadható az Újpest elleni derbin

m4sport.hu/fradi.hu
A bajnoki címvédő Ferencváros hétközi barcelonai BL-szereplése után október 24-én, szombaton 19.30-kor az Újpestet fogadja a Groupama Arénában. A derbi előtt Sergei Rebrovot nyilatkozott a klub honlapjának.

„Minden játékos álma olyan találkozókon játszani, mint amilyen a Barcelona elleni idegenbeli csoportmeccs volt – kezdte vezetőedzőnk. – Persze az eredménnyel nem lehetünk elégedettek, de nem könnyű a világ legjobbjai ellen játszani. Mindenki értékes tapasztalatokkal gazdagodott, a szintlépéshez elengedhetetlen, hogy folyamatosan különböző ingerek érjék a játékosokat. Tudjuk a dolgunkat, sűrű a menetrend, de az Újpest elleni találkozón is csak a győzelem lehet a célunk. Tudom, hogy a szurkolóinknak nagyon fontosak az Újpest elleni derbik, így nincs más dolgunk, mint kiszolgálni őket! Jövőre is szeretnénk a Bajnokok Ligájában játszani, ehhez viszont újra bajnoki címet kell szerezni, így minden meccs nagyon fontos!” – tekintett a lila-fehérek elleni rangadó elé az FTC ukrán vezetőedzője.

Borítókép: Myrto Uzuni ünnepel Szerhij Rebrovval a Molde-Ferencváros BL-selejtezős rájátszás első mérkőzésén Moldéban 2020. szeptember 23-án (Fotó: MTI/EPA/NTB/Svein Ove Ekornesvag)

További tartalmak