×

Súlyos a Paks középpályásának térdsérülése

Keresztszalag-szakadást és porcsérülést szenvedett Windecker József, a Paks középpályása a hétvégi Honvéd elleni bajnokin.

A 27 éves labdarúgó még a mérkőzés elején ütközött ártalmatlan szituációban Tamás Krisztiánnal, ám már a földre érkezésekor érezte, nagy a baj.

A Paks honlapja hétfőn igazolta is sejtését. Kés alá kell feküdnie és előre láthatólag, leghamarabb is csak tavasszal, a bajnokság végén lehet esélye a visszatérésének.

„Mivel a bal térdemmel átéltem már ezt korábban, egyből éreztem a bajt, azért is jeleztem rögtön. Ami a jövőt illeti, nagyon remélem, hogy már a héten túl is leszek az operáción, aztán öt-hat hónapos regeneráció kezdődik majd sok gyógytornával és megannyi erősítéssel… Nagyon rosszkor jött ez, bár egy sérülés sosem jön jókor, de most úgy éreztem, jól ment a játék, így még keserűbb a történet. Nem adom ugyanakkor fel, sőt, még erősebben szeretnék visszatérni, amint csak lehet, és már csak előre tekintek” – nyilatkozta optimizmussal a hangjában klubjának.

Windecker 2019 februárjában igazolt Paksra, ahol már korábban kölcsönben eltöltött egy évet, az OTP Bank idei kiírásában eddig mind a nyolc fordulóban játszott.