Musorujsag
Élő Eredmények

Nem járult hozzá az Újpest elleni meccs halasztásához a Diósgyőr

mti
A Diósgyőri VTK nem járult hozzá az Újpest elleni, pénteki bajnoki labdarúgó-mérkőzés elhalasztásához.

A koronavírus által súlyosan érizntett lila-fehérek kedden közölték, hogy a megbetegedések és sérülések miatt „a nagy csapatból már csak két vagy három játékos tud felállni a fiatalok mellett”.

A Diósgyőr kedden este honlapján jelezte, hogy nem tud eleget tenni az újpestiek kérésének a sűrű program és egy függőben lévő bajnoki halasztása miatt, ráadásul korábban volt már egy Magyar Kupában elhalasztott találkozója is az együttesnek.

„A rendkívül sűrű program miatt csak a jövő héten esedékes válogatott szünetben vagy a versenynaptárban szintén tartaléknapként szereplő december 23-án lehetne lejátszani a mérkőzést. Előbbi időpontban nem áll a szakmai stáb rendelkezésére az első csapat keretéhez tartozó négy felnőtt és korosztályos válogatott labdarúgó (Florent Hasani, Hysen Memolla, Szűcs Kornél, Orosz Donát)” – írta a honlap.

A lila-fehérek múlt héten az MTK Budapesttől is a találkozójuk elhalasztását kérték, a kék-fehérek azonban ehhez nem járultak hozzá, majd vasárnap 4–0-ra legyőzték a Szusza Ferenc Stadionban az erősen tartalékos Újpestet.

A DVTK-Újpest meccset pénteken 20 órától rendezik az OTP Bank Liga 10. fordulójában, a hazaiak sereghajtók, de győzelemmel pontszámban utolérnék a jelenleg kilencedik Újpestet. A meccset az M4 Sport és az m4sport.hu élőben közvetíti.

További tartalmak