Musorujsag
Élő Eredmények

Meglepetés nélkül, két csatárral indulna olvasóink kezdője a törökök ellen

m4sport.hu
Kulcsemberek nélkül, de a jelenlegi keretet tekintve a legerősebb kezdővel vágnának bele olvasóink a törökök elleni NL-meccsbe.

A magyar labdarúgó-válogatott szerda este a törököket fogadja a Nemzetek Ligája B-ligájában a csoportkör hatodik fordulójában. Amennyiben Kalmárék több pontot szereznek, mint a csoport másik meccsén az oroszok a szerbek ellen, úgy megnyerik csoportjukat és jövőre az A-ligában folytathatják. (A magyar-török talákozót az M4 Sport és az m4sport.hu élőben közvetíti.)

Marco Rossi betegsége miatt továbbra is karanténban van, így ezen a találkozón is Gera Zoltán irányítja az együttest. Különböző okok miatt nem állhat a rendelkezésére több alapember sem, így nem lesz ott a csapatban Gulácsi, Orbán, Szoboszlai, Sallai és Szalai Ádám sem.

Ezúttal is megszavaztattuk olvasóinkat, vajon milyen kezdővel küldenék pályára a csapatot. A kapusposzton Dibusz Dénes elsöprő fölénnyel nyert. Előtte a védelemben Botka ismét a jobboldali középső védő helyén kapna helyet, középen, Lang, mellette pedig a szerbek elleni meccset sárga lapjai miatt kihagyó Szalai Attila kapta a lgtöbb szavazatot.

A középpályán Negót ezúttal a kezdőbe rakták olvasóink, a másik szélre Holender kapta a legtöbb szavazatot. Középen Sigér és Nagy Ádám mellett Kalmnár Zsolt felel a játék szervezéséért.

Olvasóink két támadóval állítanák fel a csapatot, elsősorban Nikolics és Könyves feladata lenne gólt, gólokat szerezni a remélt csoportelsőség eléréséhez.

Az olvasók által legerősebbnek vélt kezdőcsapat:
Dibusz Dénes – Botka Endre, Lang Ádám, Szalai Attila – Loic Nego, Sigér Dávid, Kalmár Zsolt, Nagy Ádám, Holender Filip – Nikolics Nemanja, Könyves Norbert

Nemzetek Ligája, B divízió, 3. csoport, 6. (utolsó) forduló:
MAGYARORSZÁG-Törökország, Puskás Aréna 20.45
Szerbia-Oroszország, Belgrád 20.45

A csoport állása:
1. Oroszország   5  2 2 1  9-7 8 pont
2. MAGYARORSZÁG  5  2 2 1  5-4 8
3. Törökország   5  1 3 1  6-6 6
4. Szerbia       5  – 3 2  4-7 3
Azonos pontszám esetén az egymás elleni eredmény rangsorol.

Korábbi eredmények:
1. forduló (szeptember 3.):
Oroszország-Szerbia 3-1 (0-0)
Törökország-MAGYARORSZÁG 0-1 (0-0)
2. forduló (szeptember 6.):
Szerbia-Törökország 0-0
MAGYARORSZÁG-Oroszország 2-3 (0-2)
3. forduló (október 11.):
Oroszország-Törökország 1-1 (1-0)
Szerbia-MAGYARORSZÁG 0-1 (0-1)
4. forduló (október 14.):
Törökország-Szerbia 2-2 (0-1)
Oroszország-MAGYARORSZÁG 0-0
5. forduló (november 15.):
Magyarország-Szerbia 1-1 (1-1)
Törökország-Oroszország 3-2 (2-1)

További tartalmak