×

A vírusprotokoll miatt nem számíthatott válogatott védőjére Rebrov

Szergej Rebrov, a Ferencváros vezetőedzője elárulta, a két válogatott futballistája közül Sigér Dáviddal ellenben Botka Endrét nem pihentetés okán nem vetette be a Budapest Honvéd elleni győztes bajnokin: a védő a koronavírus-protokoll miatt maradt ki a keretből.

Az 1-0-ra megnyert találkozó után klubja honlapján idézett nyilatkozatban tért ki a hiányzókra. „Ha jól tudom, Endi kontaktszemély volt, emiatt kellett elkülöníteni őt, Sigér Dávid pedig nagyon keményen dolgozott a válogatott meccseken, ezt láttam rajta az edzéseken is, ezért pihentettem. A válogatott mérkőzések kapcsán tíz labdarúgónk kiesett, a legfontosabb, hogy a regeneráció meglegyen az ő esetükben.”

A szezon harmadánál, úgyhogy a 11 fordulóból nemzetközi szereplése okán két alkalommal is halasztott, négy pontos előnnyel vezeti az OTP Bank Ligát a címvédő. Kedden pedig ismét a Bajnokok Ligájában van jelenése. Arról nem szól a hír, hogy Botka bevethető lesz-e Torinóban.

A Juventus–FTC találkozót a BL 4. fordulójából kedden 20 órakkor kezdődő közvetítésünkben élőben láthatják az M4 Sporton és az m4sport.hu-n.