A Paks a 91. percben mentett pontot Újpesten

A gyengébb első félidő után a második játékrész jóval aktívabb játékot és két gólt is hozott.

Közel egy hónap után az Újpest döntetlennel tért vissza a pályára a labdarúgó OTP Bank Liga 12. fordulójának pénteki nyitómérkőzésén: a lila-fehérek a vendég Pakssal játszottak 1-1-et.

A fővárosiak ezt megelőzően 26 napja játszottak, ugyanis az előző fordulóból elhalasztották a mérkőzésüket a ZTE ellen, azt megelőzően pedig nem tudtak kiállni a Diósgyőr ellen a csapatot sújtó koronavírusos megbetegedések miatt. Az Újpest három vereséget követően szerzett pontot ismét az NB I-ben.OTP Bank Liga, 12. forduló:
Újpest FC-Paksi FC 1-1 (0-0)
Szusza Ferenc Stadion, zárt kapus, v.: Csonka
gólszerző: Beridze (68.), illetve Ádám (91.)
sárga lap: Perosevic (37.), Onovo (49.), Tallo (86.), illetve Lenzsér (19.), Gévay (80.)
Újpest FC:
Pajovic - Kastrati, Kutrumpisz, Baosic, Antonov - Onovo, Csongvai - Simon K. (Beridze, 62.), Mitrovic, Perosevic - Tallo (Bacsa, 86.)
Paksi FC:
Hegedüs - Lenzsér (Bertus, 39.), Böde, Gévay - Kulcsár D. (Nagy R., 77.), Balogh B., Bognár I. (Haraszti, 77.), Szabó J. - Sajbán - Ádám, Hahn (Vas, 56.)

Lendületesen kezdett a pályára közel négyhetes kihagyás után visszatérő Újpest, amely azonban helyzetig nem jutott a szervezetten futballozó Paks ellen. A kezdeti hazai rohamok után kiegyenlítetté vált a játék, de az iram nem esett vissza, ebben a periódusban mindkét fél vezetett veszélyes akciókat, azonban bravúrt egyik kapusnak sem kellett bemutatnia, mert vagy az utolsó passzokba csúszott hiba, vagy a lövések voltak pontatlanok.

A második félidőt ismét a lila-fehérek kezdték jobban, azonban ziccerig ezúttal sem jutottak, majd tíz perc után a Paks újfent "felébredt". A csapatok hiába futballoztak gólra törően, a kulcspasszok és a befejezések nem sikerültek, a védelmek jól állták a sarat, így a lüktető játék ellenére nem született gól, mígnem a játékrész derekán a csereként beállt Beridze a kezdőkörből lőtt gólt a kapujából kint álló Hegedüs felett. A hajrában a vendégek egyre nagyobb nyomást gyakoroltak az újpesti kapura, de eleinte Pajovic védései akadályozták meg az egyenlítést, majd egy ízben a gólvonal előtt mentő újpesti védő. A hosszabbításban viszont összejött a Paksnak a pontmentést eredményező találat.