×

Hatalmas ajándékot kapott klubjától az MTK tehetsége

A 14 éves játékos egy éve súlyos betegséggel került kórházba, most viszont már a felnőtt csapattal edzhetett a napokban, és részt vehetett a Ferencváros elleni taktikai értekezleten is.

Herczeg Botond (fotó:mtkbudapest.hu)
Egy évvel ezelőtt az egész MTK-családot és minden sportszeretőt megrázott a hír, hogy a kék-fehérek fiatal tehetségénél, Herczeg Botondnál agyvelőgyulladást diagnosztizáltak és kórházban kezelték.

Amint arról a klub honlapja beszámolt, a fiatal futballistát csapattársai, edzői és a klub is támogatásáról biztosította. A fialatembren utólag elmesélte, hogy a futball tartotta benne leginkább a lelket.

Hála az orvosok áldozatos munkájának és Bogyó akaraterejének, kitartásának, viszonylag gyorsan felépült betegségéből, sőt, idén januárban már ismét edzésbe állhatott, és az első tavaszi fordulóban pályára is léphetett.

November 26. számára egy kellemetlen emlékű napként maradt meg, mert egy éve az említett dátumon kapta meg a rossz híreket. A klub azonban szerette volna, ha a rossz emlékek eltűnnek, és ezért idén november 26-án, vagyis múlt csütörtökön a fiatal játékos a felnőtt csapattal edzhetett, sőt, részt vehetett a Ferencváros elleni találkozó taktikai értekezletén is.

Az MTK TV természetesen jelen volt az eseményen, és riportot is készített Botond történetéről és nagy napjáról, melyet a fenti linken tekinthetnek meg.