Supka Attila és segítői is megfertőződtek a koronavírussal

Újabb koronavírusos megbetegedések történtek a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Kisvárda Master Good FC játékoskeretében és szakmai stábjában, a klub ennek ellenére nem kérte a szombati bajnoki mérkőzésének elhalasztását.

Labdarúgó NB I - Budapest Honvéd-MOL Vidi FC
Az egyesület honlapján olvasható csütörtöki beszámoló szerint Supka Attila vezetőedző, valamint segítői, Híres Gábor és Erős Gábor is megfertőződött, ezért ezen a héten egyszer sem tudtak edzést tartani a csapatnak.

"Szerencsére csak enyhébb tüneteik vannak, így bízunk a mielőbbi felépülésükben" - mondta Révész Attila sportigazgató.

Hozzátette, felvetődött, hogy halasztást kérnek, hiszen még nem tudják, hogyan fognak kiállni szombaton. Bár ellenfelük, a Puskás Akadémia valószínűleg belement volt az időpontmódosításba, hiszen augusztusban a kisvárdaiak is méltányolták a felcsútiak halasztási kérelmét, végül úgy döntöttek, hogy lejátsszák a mérkőzést, mert rendkívül sűrű lesz a program a közeljövőben.

"Van olyan játékosunk, aki már visszatérőben van a betegségből, mások a héten betegedtek meg, de szerencsére nem egyszerre és tömegesen jelentkeztek a problémák" - magyarázta Révész.

A sportigazgató hozzáfűzte, ezen a héten elmaradt a videoelemzés, nincsenek közös taktikai megbeszélések, ami alaposan megnehezítette a felkészülést, de azt tartották szem előtt, hogy minél kevesebb futballista tartózkodjon közösen a zárt légtérben.