Musorujsag
Élő Eredmények

Pontot rabolt Székesfehérvárról a Puskás Akadémia

mti
A találkozót emberhátrányban befejező Puskás Akadémia 1-1-es döntetlent ért el a MOL Fehérvár FC otthonában kedden, a labdarúgó OTP Bank Liga 15. fordulójában.

OTP Bank Liga, 15. forduló:
MOL Fehérvár FC – Puskás Akadémia FC 1-1 (0-1)
Székesfehérvár, zárt kapuk mögött, v.: Bogár
gólszerző: Bamgboye (59.), illetve Knezevic (19.)
sárga lap: Fiola (91.), illetve Mance (3., 79.), Baluta (50.), Plsek (60.), Nagy Zs. (69.)
piros lap: Mance (79.)

Fehérvár:
Rockov – Rus (Bolla 54.), Stopira, Musliu (Fiola 71.) – Bamgboye, Alef, Nyári (Géresi 54.), Houri, Hangya – Zivzivadze (Nikolics 67.), Petrjak

Puskás Akadémia:
Tóth B. – Szolnoki, Spandler, Meissner, Nagy Zs. – Plsek – Slagveer, Knezevic (van Nieff 64.), Baluta (Joao Nunes 82.), Kiss T. (Deutsch L. 86.) – Mance

Eseménytelenül telt a mérkőzés első negyedórája, majd Josip Knezevic bombagóljával vezetést szerzett a Puskás Akadémia.

Hátrányba kerülve a Fehérvár támadott többet, de próbálkozásaikban kevés elképzelés volt, a vendégek a szünetig jóval veszélyesebbnek bizonyultak.

A fordulást követően tovább rohamoztak a hazaiak és sikerült kiegyenlíteniük, Funsho Bamgboye volt eredményes.

A hajrára megfogyatkozott a Puskás Akadémia, miután Antonio Mancét második sárga lappal kiállította a játékvezető, de a vendégek sikeresen megőrizték a döntetlent a meccs végéig.

A mérkőzés után Hornyák Zsolt, a Puskás Akadémia vezetőedzője az M4 Sportnak azt mondta, nem elégedett a döntetlennel, mivel szerinte az egész mérkőzésen a felcsúti csapat dominált. Márton Gábor, a fehérváriak trénere nem értett egyet kollégájával, szerinte mindkét csapatnak megvolt a lehetősége megszerezni a győzelmet, de egyik sem játszott döntő fölényben. Saját csapata első félidei játékával elégedetlen volt, a második félidőre ugyan felpörögtek a játékosai, de ez kevés volt a három ponthoz.

További tartalmak