Musorujsag
Élő Eredmények

Megnyerte első edzőmeccsét Marbellában a Ferencváros

Megnyerte első edzőmeccsét Marbellában a Ferencváros

m4sport.hu
A Ferencváros labdarúgócsapata marbellai edzőtáborában lejátszotta első edzőmérkőzését a spanyol negyedosztályú Alhaurin együttesével, amelyet végül magabiztosan, 4-0-ra vert
A 2. percben Skvarka szerzett labdát, de lapos lövését a kapus védte. Három perccel később egy középre érkező továbbítás után Mak passzolt a kapuba, ezzel megszerzett vezetést az FTC (1-0).

Ezután egy szögletet követően Csontos ívelése után Laidouni fejelt fölé. A 15. percben a baloldalon, Csontos passzát követően Mak kereste középen Isaelt, aki lapos lövésével megduplázta a magyar bajnok előnyünét (2-0).

A 22. percben Dibusznak kellett védeni egy fejes után, majd a 29. percben Skvarka továbbítása után Lovrencsics lőtt fölé.

A félidőben teljes sorcsere történt a folytatásra, így Nagy Olivér és Redzic Damir is pályára lépett. Sigéré volt a második félidő első kísérlete, a kapus kiütötte a labdát. A 64. percben Nagy hozta játékba Redzicet, aki a tizenhatoson belülről lőtt alig mellé.

A 71. percben Redzic húsz méterről lőtt, de nem talált kaput. A 84. percben Heister váratlanul megindult a szélen, majd erős, lapos lövésével megszerezte harmadik magyar gólt (3-0).

Két perccel később Heistert buktatták a tizenhatoson belül, a megítélt tizenegyest Haratin magabiztosan értékesítette (4-0).

A Ferencváros 4-0-ra győzött első spanyolországi felkészülési mérkőzésén.

Felkészülési mérkőzés, Marbella
FTC-Alhaurin 4-0 (2-0)

FTC:
Első félidő: Dibusz – Lovrencsics, Blazic, Botka, Csontos – Laidouni, Vécsei – Katona, Skvarka, Mak – Isael
Második félidő: Bogdán – Nagy Olivér, Frimpong, Dvali, Heister – Sigér, Haratin, Somália (Katona, 88.) – Redzic Damir, Baturina, Uzuni

Gólok: Mak (5.), Isael (15.), Heister (84.), Haratin (87.)

Borítókép: Blazic (balra) gratulál a gólt szerző Isaelnek. (Forrás: fradi.hu)

További tartalmak