Musorujsag
Élő Eredmények

Szerb bajnokkal tömték be a védelemben keletkező hiátust Kisvárdán

Szerb bajnokkal tömték be a védelemben keletkező hiátust Kisvárdán

kisvardafc.hu
Lazar Cirkovics személyében kétszeres szerb bajnok védő leigazolását jelentette be a Kisvárda Master Good.

A 28 éves futballista hazájában, a Rad Beogradban nevelkedett, majd a városi Partizannál folytatta, melynek színeiben két ízben, 2015-ben és 2017-ben nyerte meg a bajnokságot, utóbbi évadban a kupát is – alapembernek azért nem számított. 2018-ban állt légiósnak, a svájci Luzernben tavaly februárig állt alkalmazásban, majd az izraeli Makkabi Netanya következett, de csak a nyárig. Azóta nem volt klubja Cirkovicsnak.

„Az izraeli karrieremnek a koronavírus vetett véget, az összes külföldi labdarúgónak haza kellett utaznia. Fél éve nem léptem pályára, többnyire egyedül edzettem, így kell egy kis idő, míg utolérem magam. A Mezőkövesd ellen még nem biztos, hogy bevethető leszek, de bízom benne, hogy utána a Fehérvár és a Ferencváros ellen már szerephez juthatok új csapatomban” – idézik a keret új tagját a kisvárdai honlapon.

Amelyen egyébként kiderül, a védelem közepére mindenképp kerestek embert az OTP Bank Liga ötödik helyezettjénél, mivel hárman – a combizom-sérüléssel küzdő Niko Datkovic, a sérvgyanúval kezelt Rubus Tamás és a felépülőben lévő Anton Kravcsenko – kiestek hosszabb-rövidebb időre erről a posztról.

A kisvárdaiak egyben azt is bejelentették, kapusuk, Zöldesi Illés továbbra is Debrecenben szerepel majd kölcsönben, csak már nem a DVSC-nél, hanem a szintén másodosztályú DEAC-nál.

További tartalmak