×

Kovács Zoltán: Az ajtó megint egy picit kinyílt

Az OTP Bank Liga tabellájának második helyén álló MOL Fehérvár FC sportigazgatója, Kovács Zoltán az M4 Sportnak beszélt a sikeres téli felkészülésről, a várható érkezőkről és a bajnoki esélyekről is.


"Nagyon jól sikerült a felkészülésünk és remélhetőleg ez további fejlődést fog eredményezni" - mondta a szakember, majd kiemelte, erős ellenfelek ellen sikerült tíz nap alatt öt mérkőzést is játszaniuk a horvátországi edzőtáborban. "A lényeg azon volt, hogy mindenkiben legyen megfelelő játékperc, megfelelő mérkőzés."

A sérülésből visszatérő Nego Loic és Kovács István is teljes értékű edzésmunkát tudott végezni, utóbbi már meccseket is játszhatott, Negót azonban majd a bajnokikon kell formába hozni - beszélt válogatott játékosaikról Kovács Zoltán.

Az új igazolások beilleszkedése zökkenőmentes volt a fehérváriaknál és még várható új mezőnyjátékosok bejelentése, hogy milyen posztra, azt nem árulta el a sportigazgató.

A Vidi egy Újpesten elért 5-0-ás győzelemmel kezdte az OTP Bank Liga tavaszi szezonját, míg az éllovas Ferencváros előbb a DVTK-tól szenvedett vereséget, majd a Puskás Akadémia ellen hullajtott pontokat, így előnye 7 egységre csökkent üldözőjével szemben. "Az ajtó megint egy picit kinyílt. Minden rajtunk múlik és természetesen a Ferencvároson, hiszen hibázniuk kell, mi azonban nem hibázhatunk. Legalább annyit elértünk, hogy újra érdekes és nyitott a bajnokság" - mondta Kovács Zoltán.

Január 27-én szerdán 17:45-től a Kisvárda - MOL Fehérvár, 20:00-tól a Budafok-Ferencváros mérkőzést élőben közvetíti a Duna World és az m4sport.hu.