Musorujsag
Élő Eredmények

Bognár György: Azt mondják, a VAR megöli a futballt, ez halott volt ma anélkül is

m4sport.hu
Sem Papp Kristóf kiállításával, sem a saját sárga lapjával nem értett egyet a Honvéd elleni mérkőzés után Bognár György, a Paks vezetőedzője.

A vendégek trénere az 1–1-re végződött meccs után az M4 Sportnak elmondta, elveszített két pontként értékeli a szerdai döntetlent, mivel a hajrában szerette volna megerősíteni a támadó szekciót, Papp kiállítása azonban keresztülhúzta a számításait, kénytelenek voltak az utolsó 25-30 percben az eredmény megtartására törekedni. „Az eredménnyel elégedett vagyok, a mérkőzés alakulása nem tetszett.”

A paksi középpályás négy perc alatt kapott két sárga lapot, Bognár György mindegyik jogosságát vitatta. „Az első sárga lap nevetséges volt, a második is furcsa körülmények között született, nem volt indokolt. Azt mondják, hogy a VAR megöli a futballt, szerintem ez halott volt ma anélkül is.”

Az edző egyébként maga is kapott egy sárga lapot reklamálásért, szerinte a negyedik játékvezetőknek kevesebbet kellene foglalkozniuk a kispadon ülőkkel. „Ha van két-három, akár jelentéktelen szituáció, amit az ember úgy ítél meg, hogy ellenük van, akkor akkor nyilván egy picit elszabadulnak az indulatok. Hagyni kéne minket békén, nem kellene ez a negyedik bíró, aki provokál, idegesít minket, teljesen felesleges. Ha a másik oldalon lenne, többre mennénk mindannyian. Egyébként is, ha kiabál az ember, utána megnyugszik.”

További tartalmak