Gulácsi nem gondolkozik Lipcse elhagyásán

Gulácsi Péter úgy érzi, a jelen helyzethez képest nagy változásoknak kéne történnie, hogy önszántából elhagyja az RB Leipziget.

A 30 éves kapus ügynöke, Hasan Cetinkaya a közelmúltban megszellőztette, hogy a szezon végén életbe lép egy kivásárlási záradék az egyébként 2023 nyaráig szóló szerződésében, amelyet követően egyből a Borussia Dortmund érdeklődéséről szóló értesülések kaptak szárnyra.

Esetleges eligazolásával kapcsolatban Gulácsi a Kickernek más szándékot villantott. „Anglián és Salzburgon keresztül vezetett az utam, hogy Lipcsében találjam meg a helyem. Sok mindennek kéne történnie, hogy magam kezdeményezzem a távozásom.” Hozzátette, otthon érzi magát a városban, ahogy a családja is. Ez a harmónia pedig azt mondatja vele, hogy akár hosszú távon is el tudja képzelni a lipcsei letelepedést.

Gulácsi Bundesligában második helyen álló csapata pénteken az Augsburgot fogadja, majd jövő kedden a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében Budapesten, a Puskás Arénában lép pályára a Liverpool ellenezt a találkozót élőben közvetítjük az M4 Sporton és az m4sport.hu-n.