×

Kecskés: Minden játékos fejében ott van az Európa-bajnokság

Kecskés Ákos, a magyar válogatott és a svájci Lugano védője bizakodóan tekint a jövőbe. Klubcsapatában, amely harmadik helyen áll a bajnokságban alapember, és érzi is a felé áradó bizalmat, fejében pedig már ott jár, hogy újra magára ölthesse a nemzeti csapat mezét.

Kecskés Ákos (balra) a szerbek elleni Nemzetek Ligája-mérkőzésen mutatkozott be a magyar válogatottban. (Forrás: MLSZ) Kecskés Ákos (balra) a szerbek elleni Nemzetek Ligája-mérkőzésen mutatkozott be a magyar válogatottban. (Forrás: MLSZ)
Az M4 Sporthíradójában adott hosszabb interjúban arról beszélt, hogy érzi magát a Luganóban, hogy érintette, hogy magyar csapattársa, Holender Filip távozott a svájci együttestől a belgrádi Partizan kedvéért, illetve arról is beszélt, hogy milyen várakozásai vannak a válogatottal kapcsolatban ebben a roppant fontos évben a Európa-bajnoksággal és a vb-selejtezők indulásával.

A teljes beszélgetést itt tekintheti meg:


„Bizakodom, hogy ott lehetek megint (a válogatottban) és megkapom a lehetőséget, viszont nyilván arra koncertálok most, hogy itt meccsről meccsre ugyanazt a formát hozzam, vagy még rá is pakolni, hogy egyénileg és csapatszinten is ott tudjunk lenni az elején. Remélem, ha ez meglesz, akkor ott tudok lenni. Minden játékos fejében ott van (az Európa-bajnokság), ezért minden egyes mérkőzésen, amikor pályára lépek ott van bennem, hogy jó teljesítménnyel ott lehetek a keretben” – mondta Kecskés Ákos.