Musorujsag
Élő Eredmények

Bocsánatot kért, de sokallja eltiltását a kiállítása után örjöngő újpesti támadó

m4sport.hu
Videoüzenetben kért bocsánatot viselkedéséért, de sokallja ötmeccses eltiltását az Újpest támadója, Junior Tallo, aki múlt héten dührohamot kapott kiállítása után.


Az elefántcsontparti támadót a múlt pénteki Újpest–DVTK (1–0) bajnoki 92. percben állították ki második sárga lappal, mert lecserélésekor túl lassan hagyta el a pályát. Tallo nehezen viselte a piros lapot, az oldalvonal mellett dühöngött, a meccs lefújása után három csapattársa tartotta vissza, hogy számonkérje a játékvezetőt.

„Volt egy pillanat, amikor elveszítettem a fejemet, amiért szeretnék mindenkitől bocsánatot kérni, hiszen nem mutattam jó példát” – mondta az Újpest közösségi oldalára feltöltött videón a támadó, akit utóbb öt meccsre tiltottak el az eset miatt. – Nem jellemző rám, hogy így viselkedjek. A csapattársaim is tudják ezt, hiszen befogadtak, így az ő elnézésüket is kérem.”

Hozzátette, nagyon meglepődött, mikor felmutatták neki a piros lapot, hiszen lefelé sétált a pályáról, ahogyan azt a játékvezető is kérte. Tallo szerint ez volt pályafutása első kiállítása, eltiltása is csak sárgák miatt volt, és úgy érzi, túlzó büntetést kapott.

„Visszanéztem a kiállítást, nem érzem úgy, hogy rosszat mondtam volna a bíróra. Úgy érzem, nem érdemlek akkora eltiltást, mint amekkorát kaptam. Talán a helyzetet követő reakcióm tényleg túl erős volt, de ez nem a bírónak szólt, hanem a sárga lapnak, amit nem értettem, miért kaptam. Nem akartam semmi rosszat tenni, csak beszélni akartam vele, hogy miért kaptam a sárgát.”

További tartalmak