Eb helyett Fehérvár – Szabics helyében váltott volna? Szavazás

A múlt héten bejelentették, hogy rövidesen Szabics Imre veszi át a MOL Fehérvár irányítását, aki egyúttal távozik az osztrák válogatott edzői stábjából, így a nyári Európa-bajnokságon már nem vesz részt. Kíváncsiak vagyunk, önök hogy döntöttek volna. A témát hétfőn este a Góóól! 2-ben is körüljárjuk, és a szavazás eredményéről is beszámolunk.

Szabics Imre (középen) és két segítője, Juhász Roland és Torghelle Sándor. (Forrás: molfehervarfc.hu) Szabics Imre (középen) és két segítője, Juhász Roland és Torghelle Sándor. (Forrás: molfehervarfc.hu)
Szabics a megállapodás értelmében két segítőjével, Juhász Rolanddal és Torghelle Sándorral áprilistól veszi át az OTP Bank Ligában jelenleg harmadik fehérváriakat, addig Szalai Tamás megbízott edző marad a kispadon.

Szabicsnak ez lesz az első vezetőedzői megbízatása, korábban dolgozott Dárdai Pállal a magyar válogatottnál, majd Franco Foda segítője lett, előbb a Sturm Graznál, majd az elmúlt években az osztrák nemzeti együttesnél. Az Eb előtt pár hónappal mégis a váltás mellett döntött.