Musorujsag
Élő Eredmények

Melyik két csapat érhet oda a dobogóra a Fradi mellé? - Szavazás

Melyik két csapat érhet oda a dobogóra a Fradi mellé? - Szavazás

m4sport.hu
Hétközi mérkőzésekkel folytatódik a labdarúgó OTP Bank Liga, amelynek küzdelmeiből még 10 forduló van hátra a szezon végéig. Kíváncsiak vagyunk olvasóink véleményére, vajon melyik csapatok érhetnek oda a dobogóra a Ferencváros mellé.

Annak ellenére, hogy a zöld-fehérek legutóbbi két idegenben lejátszott mérkőzésükön is pontokat hullajtottak, 15 egységnyi előnyüket nézve több, mint meglepetés lenne, ha nem emelhetnék magasba az idény végén a trófeát. Sergei Rebrov együttese előbb a Mezőkövesd, majd az MTK otthonában ikszelt.

Érdekesebb kérdés, hogy mely csapatok érhetnek oda a második és a harmadik helyre. Egészen a 2020-as esztendő végéig úgy tűnt, az ezüstérem sorsa sem lesz kérdéses, de a MOL Fehérvár év elején mutatott gyenge teljesítményével – amely Márton Gábor vezetőedző állásába került – magára húzta a mezőnyt.

Huszonhárom fordulót követően még hat csapatnak is reális esélye lehet megkaparintani a dobogót. Jelenleg így néz ki a tabella eleje:

Igaz, az elmúlt fordulóban a Honvédtól vereséget szenvedett a Puskás Akadémia, de formáját tekintve teljes joggal bízhat a dobogóban, amelynek elérése Fehérváron minden bizonnyal alapelvárás.

Az MTK önbizalmának komoly lökést adhat a hétvégi, Fradi elleni döntetlen és a három fordulóval ezelőtt, Székesfehérváron elért győzelem. Látótávolságon belül van a kifejezetten kedvelhető támadófutballt játszó Paks és a tíz mérkőzés óta veretlen Mezőkövesd is, de a Supka Attila által irányított Kisvárda is csupán öt pontra van a harmadik pozíciótól.

Szavazás (két választási lehetőség):

OTP Bank Liga, 24. forduló:

kedd:
Kisvárda Master Good-Puskás Akadémia FC 15.15
Budapest Honvéd-MTK Budapest, Új Hidegkuti Nándor Stadion 17.30
Ferencvárosi TC-Diósgyőri VTK 20.00

szerda:
Mezőkövesd Zsóry FC-ZTE FC 15.15
Újpest FC-Budafoki MTE 17.30
MOL Fehérvár FC-Paksi FC 20.00

További tartalmak