Nem lehetnek nézők a magyar–szlovén U21-es Eb csoportmeccsein

Nézők nélkül rendezik meg a magyar-szlovén közös rendezésű U21-es labdarúgó Európa-bajnokság márciusi csoportmérkőzéseit.

Az Európai Labdarúgó Szövetség a jelenleg érvényes szlovén és magyar járványintézkedések figyelembe vételével döntött így – tájékoztatott hétfőn az MLSZ. A júniusi egyenes kieséses szakasz vonatkozásában később születik döntés.

forrás: M4 SportA csoportkört március 24. és 31. között rendezik, a kieséses szakasz pedig május 31. és június 6. között lesz. A négy csoportból az első két-két helyezett jut a negyeddöntőbe. Magyarországon Gyirmót, Székesfehérvár, Szombathely és a kispesti Bozsik Aréna lesz a helyszín, míg Szlovéniában Celje, Koper, Maribor és Ljubljana, a finálét a szlovén fővárosban rendezik.

A magyarok március 24-én a németek ellen kezdenek Székesfehérváron, majd három nappal később a Bozsik Arénában találkoznak a románokkal, március 30-án pedig Székesfehérváron zárják a csoportkört a hollandokkal. Az U21-es Eb meccseit az M4 Sport és az m4sport.hu közvetíti élőben.